L’Oficina de Turisme

10

En aquests moments la comarca del Pallars Sobirà disposa d’un ens de promoció econòmica i turística, TURISME PALLARS SOBIRÀ.

Índex

L’edifici

On som?

Organigrama

– TURISME PALLARS SOBIRÀ –

1. OFICINA COMARCAL DE TURISME DEL PALLARS SOBIRÀ

1.1. ATENCIÓ AL PÚBLIC.

L’OT s’encarrega d’informar tant a visitants com a ciutadans de tots els serveis, actes culturals, events esportius entre altres que es realitzin a la comarca.

Atenció telefònica d’informació general.

Enviament de material de la comarca a tot el que ho sol·liciti, en correu ordinari o e-mail.

1.2. ASSESSORAMENT I AJUTS.

L’OT assessora de la normativa de turisme a futurs empresaris del sector turístic, gestionant amb coordinació amb la Delegació Territorial de Turisme tota la documentació necessària per a facilitar la tasca del ciutadà. També assessora sobre ajuts dirigits al sector.

1.3. DEPARTAMENT DE DESENVOLUPAMENT

El sector del turisme sempre ha d’estar amb constant innovació i actualització, és per aquest motiu que es desenvolupen tota classe de projectes des de l’Oficina Comarcal de Turisme.

Cursos de formació i seminaris. Desenvolupament de cursos per al sector i seminaris que ajudin al desenvolupament i millora de la professionalització i modernització de la comarca. Cal destacar la jornada Tècnica com a celebració del Dia Mundial del Turisme o les I jornades de reconeixement de l’entorn per a informadors locals.

Work Shops. Partícips i col·laboradors en taules de venda del producte comarcal als touroperadors especialitzats i agències de viatge especialitzades.

Fam Trips – Press Trips. Atenció, i organització de visites a la comarca per touroperadors i periodistes amb interès per zones com el Pallars Sobirà.

1.4. DEPARTAMENT DE DIFUSIÓ

L’OT s’encarrega de fer difusió, des de la base de dades de mitjans de comunicació, de notícies relacionades amb actes lúdics, culturals i turístics així com altres notícies de caràcter turístic a la premsa, radio, televisió i webs.

1.5. ACTUALITZACIÓ DE LA BASE DE DADES

L’OT s’encarrega de tenir actualitzades totes les dades dels serveis de la comarca, per facilitar la tasca a Diputació, Ajuntaments, i altres ens que ho necessitin. La Base de Continguts està en constant actualització, i tothom en pot disposar.

1.6. COL·LABORACIÓ AMB ENTITATS COMARCALS

L’OT en casos concrets dóna suport d’infrastructura i Recursos Humans a les entitats que ho sol·licitin. Com per exemple venda de entrades d’un event, inscripcions, etc.

1.7. ESTADÍSTIQUES

A partir de les dades que es recullen a l’oficina s’extreuen estudis sobre segmentacions de mercat, estat actual de la comarca, necessitats del visitant, inquietuds del ciutadans, entre altres ítems que ajuden al desenvolupament de la comarca. També es fa un recull estadístic del turista que entra a l’oficina, recullin dades de la seva procedència, i les qüestions que ens fan. Aquestes dades estan a l’abast de tot aquell que ho necessiti. Per a més informació podeu consultar l’apartat estadístiques.

2. DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ

Des del Departament de promoció s’intenta fer la màxima difusió dels recursos de la comarca per diferents canals:

Creació de material promocional. S’elabora material genèric de la comarca, com el mapa bloc, amb un mapa a tot color del Pallars Sobirà, un vialer de Sort, sis rutes de senders i tots els horaris de museus i altres indrets d’interès turístic. La Revista genèrica, amb fotos de tot color del Pallars Sobirà, la guia de serveis, i el tríptic plegable de senders del Pallars Sobirà. Al Departament hi ha previsió de nous projectes, que sorgeixen de les necessitats dels turistes i ciutadans, reflectides a les estadístiques. Podeu consultar l’apartat Publicacions.

Fires de Turisme. L’Oficina de turisme assisteix a fires nacionals i internacionals SOTA LA MARCA PIRINEUS.

Publicitat. L’Oficina col·labora i participa en revistes d’àmbit nacional, falques de radio, entre altres per la promoció de la comarca.

3. DEPARTAMENT D’ADMINISTRACIÓ.

Per a més informació poden visitar la web del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

2 Respostes

  1. hola,
    hem pudrieu informar de quines empreses d’esport multiaventura tenen obert la setmana del 19 d’octubre. gracies

  2. Hola, 🙂

    Vuleu saber con era el Sort 100 anys enrere? Ho podeu veure a
    http://www.fotosdecatalunya.cat/archives/tag/sort.
    De mica en mica hi afegiré més pobles.
    🙂

Deixa un comentari