Mobilitat: Transport

En autobús

La companyia de transports ALSA cobreix el transport públic fins al Pallars Sobirà amb una línia directa des de Barcelona i línias regulars i serveis diaris des de Barcelona i Lleida.

La mateixa companyia ofereix també un servei de transport que connecta les diferents poblacions de les comarques veines. Pel motiu dels reiterats canvis d’ALSA en els seus horaris,  l’Oficina de Turisme aconsella  consultar la web d‘ALSA o trucar en cas de molèsties ocasionades a atenció al client, al  tel. 91.327.05.40.

Bus del Parc

De 20/22 de juny a 30 de setembre

Horaris i parades  . Més informació i reserva

Tren+ Bus

La perllongació del tren de la Pobla fins a València d’àneu amb bus.

Horaris tren+bus  , més informació tren de la Pobla+Bus

Transport a la demanda

Transport a la demanda

El Pallars Sobirà disposa d’un servei de transport a la demanda a les diferents valls. Reserva amb 24 hores d’antel·lació.

Descarrega’t horaris i dies de servei.

Ampliació horaris transport a la demanda valls de Cardós. (Estiu 2021)

En Taxi

El Pallars Sobirà disposa d’un llistat de servei de taxi:

– Llistat de Taxistes de la comarca.

En cotxe

L’accés al Pallars Sobirà es fa a través de 3 vies de comunicació:

Des del Pallars Jussà per la Nacional 260 (Congost de Collegats). Per l’Alt Urgell, també per la Nacional 260 des de la Seu d’Urgell, i en conexió amb la Val d’Aran, pel port de la Bonaigua. Per conèixer possibles incidències de les carreteres cliqueu aquí.

En avió

El Pallars Sobirà no disposa d’aeroport. Però al seu entorn hi han diverses possibilitats, La comunicació des d’aquestes poblacions s’ha de realitzar en combinació amb algun transport per carretera. (transport públic en autobús o transport privat en taxi).

A %d bloguers els agrada això: