Jornada “Eficiència Energètica i energia renovable al sector turístic” per a la demarcació del Pirineu i Aran

Des del Departament d’Empresa i Ocupació treballa intensament per fomentar la competitivitat del sector turístic català. Amb aquesta idea, la Direcció general de Turisme i l’Institut Català d’Energia han dissenyat diverses jornades a tot Catalunya de presentació de diferents estratègies de reducció dels costos energètics en establiments turístics. Les jornades van adreçades, específicament, a les empreses turístiques d’allotjament del nostre país.

En aquesta Jornada, es tractarà de quina forma es pot abaratir el cost de la factura energètica en els diferents tipus de subministraments, com per exemple les possibilitats de l’energia solar; quina tarífa elèctrica és més recomanable per a cada establiment o la implantació d’instal·lacions de biomassa. Cada tema serà exposat per diferents experts en la matèria i s’explicaran casos pràctics per una major comprensió de cada tema.

Per a la demarcació del Pirineu i Aran, la Jornada “Eficiència Energètica i energia renovable al sector turístic”  tindrà lloc el proper dia 24 d’abril de  les 10:30h a les 13:30h al Centre d’interpretació turística del Pallars Sobirà (Camí de la Cabanera, s/n – Sort – davant dels Mossos d’Esquadra). Donat el límit d’aforament de la Sala, cal que trameteu la sol·licitud d’inscripció a través dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació de Lleida a la bústia de correu-ejcorella@gencat.cat, tot indicant nom i cognoms, entitat i càrrec, població i correu electrònic. O bé trucar al telèfon: 973 728 033 (Joana Corella).

Podreu trobar més informació, cliclant al següent enllaç:Sort.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: