Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, les instal·lacions de l’Oficina Comarcal de Turisme van estar el diumenge dia 25 de novembre  l’escenari dels actes organitzats per l’Ajuntament de Sort i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà amb el suport de l’Institut Català de les Dones.
Una nodrida representació de veïns i veïnes del municipi van recolzar la lectura del manifest institucional d’aquesta Diada, en què es posà de manifest el rebuig a la violència masclista i a qualsevol manifestació o comportament que atempti contra la integritat física i psicològica de les dones.
L’ activitat va estar seguida de l’observació d’un minut de silenci en honor a les víctimes de la violència masclista; en aquesta anualitat, la xifra de víctimes a Catalunya ascendeix a 14 persones.
Els assistents a l’acte van poder aprofitar l’oportunitat per visitar l’exposició Desmuntem mites? Violència masclista en la parella, que s’ha instal·lat aquesta setmana a l’Oficina Comarcal de Turisme, on es podrà visitar fins el proper 1 de desembre; aquesta exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones proposa la revisió d’alguns dels mites populars associats a l’amor romàntic i la violència masclista, oferint idees per transformar-los i avançar així envers unes relacions lliures d’aquesta violència.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: