La Diputació de Lleida promociona els esports d’aventura a guies turístics russos vinculats amb el touroperador Natalie Tours

Imatge

L’objectiu d’aquesta acció, en la que ha participat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat la de donar a conèixer in situ aquestes activitats per tal que l’empresa valori incloure els esports d’aventura als catàlegs d’excursions que ofereix als turistes russos que van a la Costa Daurada i a la Costa Brava

La Diputació de Lleida ha organitzat aquest dijous una baixada en ràfting per a una delegació d’11 guies turístics russos vinculats amb el touroperador Natalie Tours amb l’objectiu de promocionar els esports d’aventura que es desenvolupen al Noguera Pallaresa. L’acció promocional s’ha fet per tal que els guies valorin incloure aquestes activitats als catàlegs d’excursions que s’ofereix posteriorment als turistes russos que van a la Costa Daurada i a la Costa Brava.

A través de l’empresa NTIncomnig, que és l’agència receptiva del touroperador Natalie Tours, s’ha organitzat aquest viatge de familiarització (Fam-Trip), que ha comptat també amb la col·laboració de l’Associació d’Esports d’Aventura.

Aquesta acció és conseqüència dels contactes directes que la Diputació de Lleida té amb Natalie Tours a través de diferents accions i fires on els respectius tècnics han coincidit. Al marc de la Fira MITT ja es va plantejar la possibilitat d’incloure una part de l’oferta turística del Pirineu al catàleg d’excursions destinades als turistes russos que viatgen a través d’aquestes empreses a Catalunya.

En aquest sentit, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñe, ha explicat que fa unes setmanes, al Fòrum Empresarial Catalunya Rússia van tenir una trobada amb la propietària de Natalie, Natalia Vorobieva, amb la voluntat de buscar línies de col·laboració.

Els guies i els caps de producte d’excursions i trànsferts de l’agència NT Incoming a les delegacions de la Costa Daurada i Costa Brava, Neus Martínez i el Blas López respectivament, han estat rebuts al Consell Comarcal del Sobirà pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Sort i president del Consell Comarcal, Llàtzer Sibís; el diputat de CiU, Gerard Sabarich, i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch.

El president s’ha adreçat a tots ells destacant que entre els atractius de les comarques lleidatanes hi ha l’amplia oferta de neu i agua, el patrimoni arquitectònic i natural. A més, ha recordat que el 30% dels contactes comercials que es realitzen entre l’Estat espanyol i Rússia es fan a través de Catalunya.

Natalie Tours està considerat el principal touroperador rus que treballa a Catalunya. De fet, del volum total de turistes russos que visiten Catalunya, la meitat ho fa a traves de l oferta de viatges que gestiona aquesta empresa.

Sort, 15 de novembre de 2012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: