DOS EQUIPS DE LA TELEVISIÓ RUSSA VAN VISITAR DURANT TRES DIES L’ALTA RIBAGORÇA, LA VAL D’ARAN I EL PALLARS SOBIRÀ

Imatge

El viatge, adreçat al sector del turisme actiu i de salut, és organitzat per l’Agència catalana de Turisme en col·laboració amb el  Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Torisme Val d’Aran i la resta de patronats de les zones que visiten

Dos equips de la televisió de Rússia, integrats per 6 periodistes, van visitar del 23 al 25 de juny les comarques de l’Alta Ribagorça, la Val d’Aran i el Pallars Sobirà per elaborar diversos reportatges relacionats amb l’oferta de turisme actiu i de salut de les  comarques de Lleida. Els periodistes van tenir l’ocasió d’enregistrar imatges i de viure en directe la Hèsta deth Taro d’Arties, coincidint amb la seva presència a la Val d’Aran la nit de Sant Joan.

Els dos equips de televisió pertanyien al Canal 1, el primer canal de televisió de Rússia, i al Canal Stream TV. El viatge formava part d’un press trip organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, per mitjà del Centre de Promoció de Turisme de Rússia, per mostrar als periodistes russos l’oferta de turisme actiu i de salut de diferents indrets de Catalunya. El recorregut per les comarques lleidatanes va estar organitzat per l’Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Torisme Val d’Aran i les oficines de turisme de l’Alta Ribagorça i del Pallars Sobirà.

Els periodistes russos arribaren el dissabte 23 de juny al migdia al Balneari de Caldes de Boí, a la Vall de Boí, on visitaran les instal·lacions exteriors i el centre termal i enregistraran imatges dels diferents tractaments que s’apliquen amb les aigües mineromedicinals. A la tarda continuaren el viatge en direcció a la Val d’Aran. A la nit varen seguir en directe la Hèsta deth Taro. L’endemà diumenge al matí varen continuar a la Val d’Aran, on practicaren en primer lloc el barranquisme i posteriorment visitaren les instal·lacions de l’Hotel Balneari Banhs de Tredòs.

Diumenge a la tarda continuaren el seu viatge pel Pirineu de Lleida en direcció cap al Pallars Sobirà, on varen fer diferents activitats de turisme actiu i esports d’aventura com ara ràfting i caiac a les aigües del riu Noguera Pallaresa, com també activitats de terra amb excursions a cavall. El dilluns a la tarda acabaren la seva estada a les comarques de Lleida i continuaren fent altres activitats a Tarragona.

Dades extretes de fonts d’Ara Lleida, http://goo.gl/t5ELC , el dilluns, 25 / juny / 2012 a les 12:16 ·

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: