Catalunya es promociona a Burdeus en un esdeveniment al carrer

Bordeus (França) enguany va ser la ciutat escollida per cel.lebrar l’acció promocional “Envie de Catalogne” organitzada per l’Agència Catalana de Turisme amb el suport del territorio durant els diez 11 al 13 de maig.

Com a novetat d’enguany el Pallars Sobirà hi va estar present a través de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà dins de la marca Pirineus i el Patronat de Turisme de les Terres de Lleida, organitzadors de l’esdeveniment.

El turisme francés per les comarques del Pirineu, i en concret pel Pallars Sobirà, suposa un 30% del turisme internacional, sobretot gràcies a la proximitat i els seus atractius. els visitants de l’acció tenien interés en els Parcs Naturals de Catalunya, sobretot en el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, el senderisme, i allotjaments.

L’acció promocional de Bordeus va suposar una interessant oportunitat de fer conèixer al públic final les peculiaritats de Catalunya i arribar a un important públic potencial que, en la seva majoria, es decanta pel turisme de platja però mostra un interés creixent per les zones rurals i especialmene pels Pirineus occidentals. La promoció del turisme en el mercat emissor francès es contempla com una acció prioritària dins els objectius estratègics del Pla de Màrqueting Turístic que desenvolupa el Centre de Promoció Turística de Catalunya a França i on participen totes les comarques que així ho desitgen.

L’acció  “Envie de Catalogne” va incloure un ampli programa d’esdeveniments relacionats amb el turisme, com són gastronomia, folklore, cultura, esport  i tallers, entre d’altres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: