Un total de 20 establiments de turisme rural s’han adherit al sistema de categorització per espigues al 2011 al Pallars Sobirà

Segons les dades enviades per la Direcció General de Turisme, més de vint establiments del Pallars Sobirà han estat categoritzats amb el sistema de les espigues, un símil del que correspondrien les estrelles ens els hotels, o les forquilles als restaurants. D’una espiga els establiments més senzills fins a les cinc espigues per casos excepcionals de gran luxe, el client tindrà molt més facilitat per escollir la casa rural que s’adapti a les necessitats.

La directora general de Turisme, la Sra. Marian Muro, va lliurar els diplomes de les certificacions als responsables d’aquests allotjaments en un acte a Barcelona.  Muro va declarar que “els objectius principals d’aquesta categorització són millorar la identificació del producte i també de les característiques i serveis dels establiments de cara a l’usuari/client potencial, i alhora facilitar a l’Agència Catalana de Turisme una eina per millorar la promoció del turisme rural” , destacant  “l’esforç de la Direcció General de Turisme en el procés d’auditoria i categorització de quasi 400 establiments de turisme rural aquest 2012”.

Les cases categoritzades pel moment son, Casa Bellera, Casa Camp, Casa Jan, Casa Macià, Casa Maciana, Casa Rabassó, Casa Xaupí, La Caseta, Cal Quimet,  Casa Coix, Casa Oficial, Casa Ramonet, Casa Rogel, La Morera, L’Era de Sansa, L’Hort del Metge i Lo Paller de Cal Bosch , entre altres que encara resten pendents.

Per a més informació poden consultar la web de l’Associació de Turisme Rural del Pallars Sobirà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: