La Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran presenten els PassaPorts, un ticket conjunt per visitar-ho tot!!

La Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran ha presentat un nou producte per impulsar i facilitar les visites als centres. Es tracta d’un tiquet conjunt que dóna dret a descomptes en el preu de les entrades a 14 museus de l’Alt Pirineu i l’Aran, i si es visiten més de sis, es participa en una activitat exclusiva al museu que es desitgi, el seu nom, PassaPorts.

Com a objectiu d’arribar a ser un conjunt plenament articulat i participatiu, el PassaPort és una eina de treball que ajudarà a millorar diferents aspectes i generarà noves dinàmiques entre els museus i equipaments patrimonials de l’Alt Pirineu i l’Aran.

Jugar, fer turisme i aprendre. Amb aquesta filosofia es convida a tothom a participar d’una iniciativa cultural única a Catalunya.

Per a més informació o la compra del PassaPort us podeu posar en contacte amb la Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran, o amb l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, al 973 62 10 02.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: