El Parc Nacional d’Aigüestortes exposa FOTOAVES 2010 a l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà

L’Oficina de Turisme mantindrà exposat fins el 29 de setembre un recull de fotografies dels  premis  FotoAves 2010, organitzats per l’Associació Espanyola d’Ornitologia / Birdlife. En aquest certamen van participar 1.300 imatges de fotògrafs de 15 països.

El concurs de fotografia de aus i natura de SEO/Birdlife s’ha centrat en la seva tercera edició en tres categories: ‘Aus a Espanya” “Aus al mon’ i ‘Biodiversitat del planeta’, com a reconeixement a l’any de la Diversitat Biològica que Nacions Unides ha impulsat durant aquest passat 2010.

Mario Cea, fotógraf amant de la natura i la fauna, ha guanyat el primer premi en la categoria “Aus a Espanya” fotografiant una bandada de estornells. La secció ‘Aus al mon’ ha estat perJosé Manuel Grandío, amb una imatge d’un fulmar boreal captada a  Islàndia. I lúltim guardó, en  la categoria ‘Biodiversitat del planeta’  ha estat per  Javi Montes, amb un paisatge de tundra a Alaska.

Per a més informació es poden posar en contacte amb l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà, al 973 621 002, o per correu electrònic turisme@pallarssobira.cat

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: