L’Oficina de Turisme present a les XVII Jornades de la xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya

Un any més es van cel.lebrar les jornades tècniques de la xarxa d’oficines de Turisme de Catalunya, enguany a Tarragona, amb un gran èxit de participació.

Les jornades, que enguany eren les disetenes, són dos dies on tots els tècnics d’oficines de turisme de Catalunya intercanvien experiències i la Direcció General de Turisme, encarregada juntament amb el municipi anfitrió i l’Associació de Professionals de l’Administració Local de Catalunya, s’encarreguen de fer saber novetats, projectes i tota la informació necessària per al desenvolupament d’aquestes.

Enguany com a novetat es va presentar la nova directora general de Turisme, la Sra. Marian Muro, abans gerent de l’Associació d’Agències de Viatges de Catalunya, i membre de la Comisió de Turisme de la CEOE, de la Junta d’ECTAA, de la APJC (comisió  mixta agencies de viatges- aerolínies IATA), i del Comité organizador del SITC (Saló del Turisme de Catalunya). La senyora Marian Muro va fer saber que tindrà molt en compte les Oficines de Turisme i aprovarà una llei que les reguli adaptada a les circunstàncies i les necessitats actuals.

Posteriorment les jornades van estar enfocades en les noves propostes tecnòlogiques, com el valor dels gestors estadístics, o la necessitat de les xarxes socials. En aquest cas es va fer una taula d’experiències on el bloc de l’Oficina de Turisme va tenir un paper rellevant com a exemple de la utilització de les TIC (tecnologia de la informació i comunicació) a les Oficines de Turisme, juntament amb l’exemple local de l’Oficina de Turisme de Vilaseca i la utilització de les xarxes socials des del Patronat de Turisme de la Costa Brava.

Com a cloenda es varen realitzar sortides culturals per la ciutat, des d’un exemple en l’espesctacle de la Tarraco Viva, fins a les directrius del nou Pla de competitivitat de Tarragona per al desenvolupament turístic des de la vessant més històrica.

Per a més informació es pot consultar la web de la Generalitat de Catalunya o el facebook de l’Associació APTALC, on es troben totes les fotografies de les ponències.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: