L’Associació de Cases de Turisme rural del Pallars Sobirà obre un concurs per triar el seu logotip

El turisme rural tal i com es coneix avui va arrelar al Pallars Sobirà fa més de 25 anys. L’Associació Professional de Residències – Cases de Pagés del Pallars Sobirà, va ser constituïda l’any 1988, i avui en dia agrupa la majoria de Cases de Turisme Rural repartides per la comarca.

En el seu objectiu de millora, l’Associació ha tret un concurs per millorar la seva imatge corporativa i afegir un nou logotip. En tots els dissenys ha de figurar, com a mínim, el text “Turisme Rural Pallars Sobirà”, i els treballs s’hauran d’enviar al correu electrònic rural.sobira@gmail.com abans del 17 de juny de 2011, en arxiu format jpg de 768 píxels d’ample per 1028 d’alt.

El premi està dotat en una estada de cap de setmana per a dues persones a una casa de turisme rural del Pallars Sobirà i una activitat a escollir per la persona premiada. El jurat el componen un membre de l’Associació i tres persones més, relacionades amb el mon del l’art i el grafisme, que en cap cas podran concursar. S’escolliran 5 treballs finalistes dels quals se’n seleccionarà un de guanyador.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: