Jornades Tècniques sobre gestió de camins, mobilitat i turisme a l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà

Seguint els treballs en el marc de desplegament del Pla Estratègic de Senderisme de l’Alt Pirineu i Aran, l’Institut per al Desenvolupament i Aran (IDAPA) organitza accions formatives i divulgatives per donar suport a les iniciatives que han anat apareixent al territori en matèria de gestió de camins, senderisme i mobilitat, els pròxims dies 28 i 29 d’abril l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà albergarà unes jornades Tècniques sobre gestió de camins, mobilitat i turisme al territori, enfocant les sessions a la comercialització de productes de senderisme.

D’acord al caràcter itinerant d’aquestes accions, en aquesta ocasió s’ha organitzat una sessió de treball per divulgar les experiències impulsades al Pallars Sobirà, compartir el coneixement entre tots els actors que hi treballen i propiciar el debat col.lectiu i la cooperació terrritorial entre els diferents actors públics i privats que participen en aquests projectes.

La inscripció es gratuïta, cal formalitzar-la omplint el formulari al web de l’IDAPA, o trucant per telèfon al tel. 973 654 641.

Les jornades són organitzades per l’IDAPA, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, i col.laboren l’Ajuntament de Sort, l’Ajuntament d’Alins, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, el projecte europeu Agri proxi, Pirineus de Catalunya i Montanyanes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: