Com promocionar-se amb èxit al mercat alemany

Com ja sabeu, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida té un pla anual de formació per al sector turístic lleidatà.

L’any passat es va iniciar una jornada de formació per afavorir la comercialització turística de les empreses turístiques lleidatanes a França; seguint en aquesta línia, es vol focalitzar aquest any la formació en un altre dels nostres mercats prioritaris com és l’alemany.

Per aquest motiu, us proposem dedicar tot un matí a conèixer aquest mercat de la mà de la directora del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Alemanya, la Sra. Montse Sierra.

Aquesta jornada de formació s’iniciarà amb una radiografia del mercat alemany i  s’aprofundirà en temes com la turoperació, els mitjans de comunicació alemanys, quins elements ha de tenir una pagina web en alemany i indicacions per fer una bona gestió comercial a Alemanya, entre altres temes d’interès.

Tema: Com promocionar-se amb èxit al mercat alemany

Data: Dia 23 de març de 2011

Hora: De 10:00 h a14:00h

Lloc: Diputació de Lleida. Sala d’actes
C/ Carme, 26

Podeu confirmar la vostra assistència trucant al 973 24 54 08 (de 9 a 17 h) o per correu electrònic a lleidatur@lleidatur.com indicant el vostre nom i cognoms, empresa i telèfon de contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: