Ja s’ha aprovat el nou calendari de Workshops 2011 per a empreses turístiques amb ganes de créixer

L’agència Catalana de Turisme, un any més, ha aprovat el calendari d’assistència a workshops 2011.  Aquesta eina és una de les millors accions actualment per les empreses turístiques que volen créixer o obrir nous mercats, i oferir la seva oferta a la demanda ja existent.

Com es participa?

L’ACT, o Agència Catalana de Turisme, gràcies als seus Centres de Promoció Turística arreu del món, convida durant uns dies a touroperadors, Agències de Viatges o periodistes, en cas de premsa, a visitar una marca turística o un producte emergent de Catalunya, els empresaris que ho vulguin disposen d’una entrevista amb els clients potencials i tancar negocis que poden ser un factor clau per al desenvolupament del producte i la seva empresa.

On puc trobar més informació?

Si esteu interessats en participar en alguna d’aquestes accions, us heu d’inscriure, mitjançant la web workshops.catalunya.com, un cop s’obri el període d’inscripció de cada una d’elles. En el cas de voler rebre més informació us podeu posar en contacte amb la Unitat d’Operacions responsable d’aquestes accions per correu electrònic, workshops@act.cat, o amb l’Oficina de turisme comarcal del Pallars Sobirà,  al tel. 973 621 002.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: