Recollida d’experiències de bones pràctiques empresarials en relació a la igualtat d’oportunitats al Pallars Sobirà

Les comarques de Lleida compten a dia d’avui amb un gruix important d’empreses que han decidit contemplar la igualtat efectiva entre dones i homes en la seva gestió quotidiana; la implantació, ara fa un any i mig, de la Xarxa d’Agents d’Igualtat de la Diputació de Lleida hi ha jugat, sens dubte, un paper important.

L’adopció de mesures promotores de la igualtat de gènere a les empreses, recollides en Plans d’Igualtat, ha estat una de les tasques de la Xarxa en col·laboració amb el teixit empresarial i mesos després de les seves primeres passes en podem veure els resultats.

Des de la Xarxa d’Agents d’Igualtat d’Oportunitats de la Diputació de Lleida consideren que tot aquest treball s’ha de donar a conèixer per tal de mostrar a  la ciutadania l’esforç de responsabilitat social que fan les empreses lleidatanes i per proposar exemples transferibles a altres empreses interessades a sumar-se a la llista d’organitzacions empresarials que vetllen per la igualtat efectiva entre dones i homes.

Per aquest motiu es volen recollir les experiències de les empreses lleidatanes en l’adopció de mesures igualitàries o d’un Pla d’Igualtat. Les aportacions seran recollides en una guia de bones pràctiques empresarials en relació a la igualtat d’oportunitats a les empreses de les comarques de Lleida.

Totes les empreses que de forma voluntària vulguin col.laborar en aquest projecte es poden posar en contacte amb l’agent d’igualtat d’oportunitats, amb el Sr. Toni Segués, al tel. 973 620 107, o per correu electrònic, tonisegues@pallarssobira.cat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: