La Direccio General de Turisme i l’Institut Català de Finances engeguen el nou Pla d’ajuts 2010 per PIMES del sector del Turisme

En data d’avui s’ha publicat al Diari oficial de la Generalitat de Catalunya núm 5691 de 12 d’ Agost 2010, l’ORDRE IUE/414 /2010, de  30 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores de la línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes d’innovació en petites i mitjanes empreses del sector del turisme, i s’obre la convocatòria per a l’any 2010.

Objecte

L’ajut consisteix en l’atorgament de préstecs per l’Institut català de Finances per a projectes d’inversió en innovació turística per un import comprès entre 80.000 € i 300.000 €.

Es podrà finançar fins un màxim del 80% de l’import de la inversió o projecte a realitzar, IVA exclòs.

El termini serà de 10 anys, amb un any de carència.

El tipus d’interès dels préstecs serà zero.

Beneficiaris

Les empreses beneficiàries dels ajuts són les petites i mitjanes empreses (PIME) del sector turístic. S’entén per PIME, als efectes de l’ordre, l’empresa que ocupi menys de 250 treballadors i el volum de negoci anual de la qual no excedeixi de 50 milions d’euros o el seu balanç general anual no excedeixi de 43 milions d’euros.

Projectes incentivables :

a) Les inversions que renovin o ampliïn els seus actius productius o béns d’equipament i de forma especial en temes de seguretat i salubritat de les instal·lacions.

b) Les despeses i inversions que creïn nous productes turístics.

c) Les inversions i despeses que implantin inversions i despeses en la  millora d’eficiència energètica i en temes de millora ambiental (tractament de les aigües, estalvi de consum d’aigua i en el tractament de residus).

d) Les inversions i despeses que implantin un pla de millora dels equipaments informàtics i de software adreçats a la millora de la gestió interna, a la comercial i a la promoció dels seus serveis.

Les inversions i despeses s’han d’haver realitzat entre l’1 de juny de 2009 i el 31 de desembre de 2010.

Presentació de les sol·licituds

Les sol·licituds es podran presentar a:

  • A la seu de la Direcció General de Turisme del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Passeig de Gràcia, 105. 08008 Barcelona.
  • A la seu de l’Oficina de Gestió Empresarial, Av. Diagonal, 662-664. 089034 Barcelona.

i a qualsevol de les seus dels Serveis Territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, a les adreces de les següents demarcacions: a Lleida , Av. Del Segre, 7 (Edifici Terraferma). 25007 Lleida,

I també en qualsevol dels llocs i per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per més informació podeu consultar la web del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa-Direcció general de Turisme, o trucar a l’Oficina de turisme del Pallars Sobirà, al tel. 973 62 10 02.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: