L’Oficina de Turisme amb el Campionat del Món SORT2010

L’Oficina de Turisme, en motiu de la celebració del Campionat del món de piragüísme d’aigües braves, SORT 2010, ampliarà els seus serveis i s’adaptarà a les circunstàncies tant especials d’aquests propers dies.

La primera acció ha estat ampliar l’horari d’oficina de les 9h a 15h, i de 16h a 22h. per a poder donar la màxima cobertura informativa als visitants.

La segona acció ha estat adaptar les sales del tercer pis per a convertir-la durant l’esdeveniment amb la sala de premsa. La sala comptarà amb taules de treball, cobertura wifi, sala de descans amb televisió, i taulell d’informació exclusiu per a periodistes, la Press-Room intenta donar la màxima comoditat pels perdiodistes nacionals i internacionals cobreixin l’esdeveniment amb totes les facilitats.

La tercera acció ha estat coordinar les sortides organitzades pel Parc Natural de l’Alt Pirineu obertes a tothom, per tot aquell que si vulgui inscriure només cal que truqui al 973621002 i l’informarem així com també li farem la inscripció, per a més informació visitar l’agenda del Pallars Sobirà.

Finalment l’Oficina de Turisme ha estat el lloc escollit per exposar un recull de fotografies amb el nom “Un passeig per la vora del riu“, El Noguera Pallaresa del Pla de Beret fins a Camarasa, creada per l’autor Josep Cequiel. És una obra fotogràfica que neix del cor d’un pallarès que creu arribat el moment de retre homenatge a la columna vertebral de les nostres contrades. Una exposició que convidem a tothom a venir. L’acte d’innauguració serà el dia 4 de juny a les 18:00h a la mateixa oficina.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a turisme@pallarssobira.cat, o al telèfon: 973621002.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: