Dos cursos nous per a empresaris turístics i agroalimentaris gratuïts i oberts a tothom

Des de l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran, IDAPA, us informen que els propers 1, 8 i 15 de juny realitzaran, en col·laboració amb el Consorci del Montsec i el Centre de Capacitació Agrària del Pallars, el Curs de turisme de natura per a empresaris turístics (adjuntem tríptic), a la ciutat de Tremp.

L’objectiu d’aquest curs és formar els empresaris turístics en la identificació i promoció dels recursos naturals i en el coneixement del perfil i necessitats del visitant que practica turisme de natura.

La inscripció és gratuïta i les places són limitades. Per a més informació podeu contactar directament amb l’IDAPA, tel. 973654641, e-mail: idapa@gencat.cat.

Per un altre costat,  el Departament d’Agricultura i Acció Rural organitza desde les seves oficines comarcals una jornada tècnica de venda directa de productes agroalimentaris al consumidor de proximitat (adjuntem tríptic).   L’assistència a aquesta jornada computa com a hores de formació per a l’acreditació del personal tècnic assessor del Sistema d’assessorament agrari de Catalunya. Els curs es realitzarà al Museu de Ciències Naturals de Tremp, Passeig del Vall.

La inscripció a la jornada és gratuïta però obligatòria. Cal que truqueu als telèfons de les Oficines Comarcals: Alt Urgell: 973 355 235 Alta Ribagorça: 973 691 022 Cerdanya: 972 884 550 Pallars Jussà: 973 651 740 Pallars Sobirà: 973 620 804 O a la Unitat d’Assessorament Rural i Innovació Tecnològica dels Serveis Territorials del DAR a Lleida: 973 246 650.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: