Curs de preparació de sopars per a establiments de turisme rural

L’experiència i la tradició avalen als/les propietaris/àries dels allotjaments rurals de les nostres comarques dels Pirineus. Seguint en la línia de treballar la millora continuada dels seus serveis, el Centre de Capacitació Agrària del Pallars, ha organitzat el taller de preparació de sopars per a establiments de Turisme Rural.

El format està estructurat en tallers demostratius distribuïts en 4 sessions. Tots els plats del menú estan elaborats amb productes locals, propers i ecològics acuradament pensats per ensenyar tècniques d’elaboració, innovadores i creatives, de conservació i, noves maneres de presentació.

Aquest receptari es presentarà conjuntament amb un llistat de productors i productes del país que pretén afavorir-ne el seu coneixement i consum dins i fora del nostre territori per tal de reconèixer als nostres avantpassats, als nostres productes, als nostres productors i al nostre territori.

Esperem que sigui del vostre agrado i pugueu gaudir i participar de l’oferta.

Podeu omplir la butlleta d’inscripció següent, tambe teniu a la vostra disposició el document del curs.

Calendari:

04/05/2010 – 21/05/2010

INSCRIPCIÓ Cal confirmar l’assistència abans del 3 de maig de 2010 al Tel. 973 25 23 94 de 9 h a 18 h o bé a l’email: maribel.sala@gencat.cat Places limitades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: