PRESENTACIÓ AL PALLARS SOBIRÀ DE LA NOVA TEMPORADA DE TURISME ACTIU I ESPORTS D’AVENTURA DE LLEIDA AMB UNA EXHIBICIÓ

El president de la Diputació, Jaume Gilabert, presidirà aquesta presentació que tindrà lloc aquest dijous, 25 de març, a les 11.00 h, al costat del càmping municipal de Llavorsí (el Pallars Sobirà).

L’acte, organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació conjuntament amb l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars Sobirà i el Consell Comarcal, també comptarà amb la presència de diversos representants del Parc Olímpic del Segre (l’Alt Urgell) i parapentistes de l’escola de vol “Entrenúvols” d’Àger (la Noguera)

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, conjuntament amb l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, faran aquest dijous, 25 de març, la presentació de la temporada 2010 de turisme actiu i esports d’aventura del Pirineu i les Terres de Lleida. El president de la Diputació, Jaume Gilabert, presidirà la presentació de la temporada nova en un acte que es farà a les 11.00 hores, al costat del càmping municipal de Llavorsí. A continuació s’iniciarà una espectacular exhibició de les diferents modalitats d’activitats en aigües braves com ara el ràfting, l’hidrospeed, el descens de canoes i el caiac, com també una mostra d’altres disciplines d’esports de terra i d’aire.

Aquest any 2010 la presentació torna a la comarca del Pallars Sobirà i a les aigües de la Noguera Pallaresa, on cada any milers d’afeccionats al turisme actiu i als esports d’aventura solquen a les seves aigües l’emoció de l’aventura i que aquest mes de juny, del 7 al 13, serà l’escenari del Campionat del Món de Descens d’Aigües Braves a Sort.

En aquesta presentació, a més de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura i les empreses que en formen part, també hi participaran representants del Parc Olímpic del Segre (l’Alt Urgell) i de l’escola de vol “Entrenúvols”de la vall d’Àger (la Noguera).

La presentació anirà a cura del president de la Diputació, Jaume Gilabert; el president del Consell Comarcal, Xavier Rivera, i el president de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventura del Pallars Sobirà, Florido Dolcet. També assistiran a l’acte de presentació el vicepresident del Patronat de Turisme, Josep Cosconera, el diputat i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich; l’alcalde de Llavorsí, Joan Ordi; l’alcalde de Sort, Agustí López; l’alcalde de la Guingueta d’Àneu, Joan Anton Cervós; el director del Patronat, Àngel Vidal, i els representants de diferents col•lectius que participen de l’exhibició. La jornada finalitzarà amb una degustació gastronòmica a l’arribada de les embarcacions a la localitat de Rialp.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: