AUSTRIAN WORKSHOP: Un workshop a la Val d’Aran per incentivar la innovació en zones d’esquí i muntanya

El Conselh Generau d’Aran, la Cambra de comerç d’Austria i l’empresa evalia i la Diputació de LLeida organitzaran els propers dies 23 al 25 de març, a l’hotel Tuca, unes jornades econòmiques que tractaran de la innovació en regions d’esquí i muntanya,  en tot prenent com a exemple la destinació d’Àustria.

Un workshop sobre innovació en zones d’esquí i muntanya obert a tothom

Aguestes jornades empresarials volen ajudar a promocionar i  impulsar l’aplicació de la tecnologia i donar a conèixer l’experiència turística d’Àustria amb infrastructures turístiques. El programa contempla ponéncies tècniques sobre seguretat alpina, optimizació i innovació, infraestructures esportives i turístiques de montanya,  promoció i comercialització. Durant el congrés, es donarà exemple de bones pràctiques en l’espai económic alpí i el projecte pilot que s’aplica a la Val d’Aran per mitjà de l’acord entre el conselh generau de la Val D’Aran i Turespaña.

En seguretat alpina, s’exposaràn les darrères novetats en gestió, protecció i prevenció de la neu, i previsions meteorològiques. Els ponents explicaràn metodes per entendre l’excel.lència en turisme alpí i la millora de la qualitat en zones turístiques d’alta muntanya.

Una altra de les finalitats de l’Austrian Workshop es mostrar la estratègia comercial i els instruments de marketing per a promocionar els entorns d’alta muntanya, com noves plataformes 2.0 per atraure als clients. A part, s’oferiran coneixements per crear paquets turístics personalitzats.

Tanbé  se presentaràn novetats en infraestructures esportives i innovadors sistèmes d’ascenció a la muntanya, pistes de trinèu o piscines d’acer. De forma paralel.la, s’efectuaràn trobades B2B entre empreses austríaques i locals per tancar acords comercials.

Per a més informació i inscripcions (gratuït) visitar la web www.evalia.biz/austrianworkshop

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: