Ja disponible a les Oficines de Turisme el nou mapa Pirineus 2010 actualitzat

Un any més des de la marca Pirineus, la gestora en promoció de les dotze comarques del Pirineu, ha editat el mapa a tot color de les nostres contrades.

El mapa, molt útil per a tot aquell que viatgi per les comarques de les nostres muntanyes, és un exemple de la promoció conjunta i una eina útil per facilitar la mobilitat dels nostres visitants.

El mapa bloc del Pirineus conté  informació sobre tots els punt s d’informació, distàncies i mapa de localització, i el teniu disponible en format pdf, per obrir-lo cliqueu aquí.

Altres materials disponibles per la marca Pirineus, no actualitzats, són, la guia Pirineus “sensacions per a tothom”el llibre de viatge, i tots els videos de Pirineus des de l’aire.

“La revista de Pirineus”, una eina a l’abast de tothom

Una nova eina també molt satisfactòria és la nova revista Pirineus, que s’envia online a tot aquell que ho soliciti. La revista conté informació molt vàlida tant per a professionals com a persones interessades amb el turisme dels Pirineus i les accions que s’hi desenvolupen. Per a més informació clicar aquí per a fer la subscripció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: