PLADETUR incrementa amb més de 6 milions d’euros la seva partida pressupostària

pladetur

En data 14 d’abril va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds per concórrer al ajuts definits ens els vuit programes o línies d’ajut previstes en el Pla de desenvolupament turístic (Pladetur). Un cop recollida, sistematitzada, analitzada i avançada la tramitació administrativa de les sol·licituds adreçades a aquests programes resulten uns requeriments de dotació econòmica per als programes 4, 5, 6, 7 diferents a les previstes en un inici.

L’elevat nombre de sol·licituds rebudes, l’interès de les propostes d’inversió presentades i la gran incidència territorial de les iniciatives de promoció i foment de productes turístics, aconsellen incrementar l’import de les línies d’ajut esmentades, convocades mitjançant l’Ordre IUE/91/2009, de 4 de març, de convocatòria per concedir incentius en l’àmbit del Pla de desenvolupament turístic i modificada per l’Ordre IUE/293/2009, de 29 de maig.

Amb dia 21 d’octubre de 2009, el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa ha ordenat un increment del pressupost del PLADETUR amb una quantitat total de 6.363.600 euros.

Per a més informació es pot consultar el DOGC,

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: