El Centre Europeu d’Empreses i Innovació juntament amb el Consell Comarcal organitzen un seminari per a empresaris i futurs empresaris

Dins dels objectius de dotar emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsqieus per a desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit, en Centre Europeu d’Empreses i Innovació juntament amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà organitzen un seminari per a empresaris i futurs empresaris que vulguin millorar la gestió de la seva empresa o crear-ne una.

El programa del curs, que durarà els dies 14, 15, 21 i 22 d’octubre de 2009, es compon per el pla d’empresa, viabilitat del projecte, Pla econòmic i financer, Innovació en màrqueting i Comercialització, Gestió de les persones, Innovació en Producte i Procés, la propietat industrial i intelectual, i la innovació en la Gestió i el finançament.

Els assistents rebran el Quadern de l’Emprenedor amb la informació necessària per la creació i gestió d’una empresa innovadora.

Per a les inscripcions cal trucar al  Consell Comarcal del Pallars Sobirà, al tel. 973 620 107, i  preguntar per Anna Palau o enviar un correu a apalau@pallarssobira.cat.

El curs està coordinat per Forum Empresa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: