S’obre la convocatòria de beques 2009 de Turisme de Catalunya

turisme_pcs1Turisme de Catalunya atorgarà 15 beques per tal de reforçar la tasca de promoció turística a l’estranger. Els candidats tenen fins el proper 30 de setembre per presentar les seves sol.licituds.

Cadascuna de les beques està dotada amb un màxim de 26.530 euros i financia estades formatives als centres de promoció turística que Turisme de Catalunya té a França (5 beques a París i 1 a Perpinyà), Regne Unit (2 beques a Londres), Alemanya (3 beques a Frankfurt), Espanya (1 beca a Madrid) i Benelux (3 beques a Brussel.les).

La durada de les beques serà de 14 mesos cadascuna, amb la possibilitat de fer una pròrroga de 12 mesos més. La dotació econòmica dependrà de la destinació i oscil.larà entre els 17.500 i els 26.530 euros.

Per optar a les beques cal tenir un màxim de 30 anys, posseir una titulació universitària de grau superior o mitjà, i conèixer l’idioma del país destinatari. Els candidats poden presentar les seves sol.licituds d’acord amb els criteris especificats al DOGC núm. 5428-24/07/2009.

La concessió d’aquestes beques que atorga Turisme de Catalunya té com a principals objectius formar nous professionals turístics en el coneixement de la marca “Catalunya”, i proporcionar-los una experiència que els ajudi a incorporar-se al sector turístic català amb un coneixement específic dels principals mercats emissors.

Si esteu interessats podeu obrir la ressolució en pdf de  Turisme de Catalunya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: