S’amplia el termini per actualitzar els preus de la guia de Turisme rural de Turisme de Catalunya

hand3645bn1El dia1 de juliol de 2009 s’inicià el període de declaració de preus relatius als establiments d’allotjament turístic, tal com es va comunicar mitjançant una carta tramesa en el mes de juny. La informació dels establiments d’allotjament turístic que la Direcció general de Turisme actualitza, anualment, a través d’aquest procediment és essencial per garantir una difusió veraç de l’oferta d’allotjament turístic del nostre país.

El termini de presentació finalitzava el dia 18 de setembre de 2009. A l’objecte de facilitar la completa recopilació de les dades requerides,  aquesta Direcció general amplia el termini per accedir al formulari fins el dia 5 d’octubre de 2009, amb el benentés que la guia d’establiments de turisme rural de 2010 inclourà, exclusivament, les dades i la informació d’aquells establiments que hagin complimentat degudament l’esmentat formulari de declaració de preus.

Us reiterem el contingut de la carta emesa en el seu dia des de la Direcció general de Turisme, als efectes oportuns:

Per tal que les dades actualitzades apareixin a les Guies Oficials de la Generalitat i a d’altres guies oficials, la introducció serà efectuada, exclusivament, per cada establiment a través del portal http://www.gencat.cat/diue/

Per tal d’accedir al formulari del vostre establiment hoteler nom establiment haureu de formalitzar els camps següents:

Usuari: Signatura

Contrasenya: NIF del titular

A més de les dades referents als preus de 2010 també es podrà accedir a canviar algunes dades de l’establiment : adreça, e-mail, pàgina web, telèfon o fax.

Tanmateix, segons la llei 44/2006, de 29 de desembre, de protecció dels consumidors i els usuaris, tots els preus hauran d’incorporar l’IVA, per tal que el consumidor conegui el preu final complet.

Per a més informació posar-se en contacte amb la Direcció General de Turisme.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: