A partir del dia 7 de setembre oberta la convocatòria de mercats emissors

jornades

Els Workshops organitzats per Turisme de Catalunya són accions recollides anualment en el seu Pla d’Accions i Objectius amb l’objectiu de posar en contacte l’oferta turística catalana amb la demanda, estrangera o del territori espanyol.

Els workshops poden ser directes, si es realitzen en el país emissor, o inversos si es realitzen a Catalunya. En ambdós casos hi ha participació d’empreses i institucions catalanes.

Del 14 al 22 d’octubre es realitzarà la Jornada de mercats emissors. durant aquells dies els responsables de promoció turística dels Països nòrdics, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Benelux, Xina, França i Espanya ens tornen a visitar a Catalunya per tal d’oferir la millor informació d’aquests mercats, així com les millors formes de promoció i comercialització.

Us podeu connectar i agendar la vostra entrevista a partir del 7 de setembre, clicant aquí.

El 30 d’octubre Pirineus de Catalunya rep operadors i organitzadors d’esdeveniments d’Alemanya, Suïssa i Àustria a La Seu d’Urgell (Alt Urgell).

· 29 d’octubre – Jornada de formació

· 30 d’octubre – 34 tour operadors i organitzadors per a conèixer i fer negoci

La inscripció està tancada.

Si esteu inscrits, us recomanem que completeu les dades de la fitxa d’inscripció abans del 30.08.09 ja que a partir de l’1 de setembre els operadors d’Alemanya, Suïssa i Àustria https://i0.wp.com/www.workshopscatalunya.com/pirineus/scripts/blank.gifcomençaran a concertar cites amb vosaltres.

El vostre torn per concertar cites començarà el 16 de setembre si sou membres d’algun Club de Turisme de Catalunya, i el 18 de setembre en cas que no sigui així.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: