Presentació sobre els reptes i oportunitats per al Turisme a la comarca del Pallars Sobirà. Un estudi de mercat per a empresaris.

Des de la Cambra de Comerç de Lleida es presentarà el proper dia 20 de juliol a les 18:00 hores, a la seu de l’oficina de turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà el nou estudi sobre turisme a les comarques de les Valls de l’Alt Pirineu i Lleida.

Aquest estudi té per objecte conèixer l’adequació de l’oferta existent a les nostres contrades, enfront a la demanda i les tendències actuals del turisme i establir les línies de millora que garanteixin un desenvolupament sostenible i de qualitat a nivell econòmic, social i mediambiental a mig i llarg termini.

La Cambra de Comerç i Indústria de Lleida conjuntament amb l’empresa Imak assessors han estat els encarregats d’elaborar aquest estudi, sobretot buscant els indicadors sobre els Reptes i Oportunitats per al Turisme de les Comarques Lleidatanes.

Per assistir a la jornada es poden posar en contacte amb el Sr. Antoni Escales,  Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida, al tel. 973 236 161 o per correu electrònic: aescales@cambrescat.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: