La nova exposició del mes de juliol a l’Oficina de Turisme dedicada a l’holocaust

El proper dia 9 de juliol a les 20 h. s’inaugurarà l’exposició, “Visados para la libertad. Diplomáticos españoles ante el holocausto”. Aquesta exposició es un recull de documentació amb 17 plafons molt visuals que rendeixen homenatge i record de la tasca humanitària d’unes persones que amb la seva actitud i el seu comportament van ajudar a salvar milers de vides i que constitueixen un exemple i una demostració de que sempre és possible resistir a la injustícia i la barbàrie.

La innauguració serà presidida per l’Hble. Sr. Joan Saura i Laporta, Conseller d’Interior, Relacions institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya, i està oberta a tothom que ho desitgi.

L’exposició romandrà a l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà fins el dia 21 de juliol, si volen saber més actes que es realitzen des de l’Oficina de Turisme poden entrar al calendari 2009.

Per a més informació: http://www.visadosparalalibertad.info/

També recordar que el mateix dia a les 17,30 h. hi haurà la inauguració de l’escorxador industrial del Pallars Sobirà, presidida per l’Hble Sr. Joaquim Llena i Cortina, Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament de Sort facilitarà transport gratuït a les 19,45 h. desde l’escorxador fins a l’oficina comarcal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: