WorkShop Pirineus, una oportunitat a l’abast de totes les empreses turístiques

Workshop_pirineus

Com bé sabeu any rere any Turisme de Catalunya sota la Marca Pirineus realitza un workshop indirecte a les pròpies contrades. Aquest esdeveniment és el més important que realitza la marca dins el seu Pla d’Accions per a desenvolupar la comercialització dels Pirineus arreu del mon entre touroperadors, agències de viatge i Centres de Promoció Turística.

Cal recordar que la Marca Pirineus, l’eina d’unió i comercialització dels Pirineus de Catalunya, està gestionada per una consultora privada, aeconomistas, que exerceix la tasca de secretaria tècnica.  En aquests moments Catalunya disposa de 10 marques turístiques (podeu trobar els links al final de la columna dreta).

El proper dia 30 d’octubre se celebrarà la 6a edició del Workshop Pirineus a la Seu d’Urgell entre touroperadors alemanys i empreses que ofereixen productes estructurats als Pirineus Catalans

El dia 1 de juliol la Secretaria Tècnica de la Marca Pirineus, aeconomistas, enviarà la convocatòria a tot el sector turístic. El termini d’inscripció serà el dia 24 de juliol.  Per tal de garantir una bona presència empresarial de la nostra comarca, seria adient que tots aquells empresaris que ho cregueu oportú no dubteu en participar del workshop.

Aprofitem per informar-vos que, com cada any, s’organitzarà la corresponent JORNADA DE FORMACIÓ el dia anterior i MINI-FIRA el dia del workshop en la que l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà dóna a conèixer territori i productes als touroperadors assistents així com donar tot el suport als empresaris.

Per a més informació podeu entrar a la web: www.workshopscatalunya.com/pirineus

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: