Un any més es firma un conveni de col•laboració per a la formació pràctica d’alumnes de l’institut Hug Roger III

p131truc

Amb l’exit dels últims anys l’IES Hug Roger III i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà han seguit el conveni de formació perquè els seus alumnes s’iniciïn al món laboral des de l’Oficina de Turisme.

L’alumna Asma Lasri, estudiant d’administració i informàtica, haurà de realitzar 200 hores a l’Oficina durant aquest més de juliol. L’objectiu és conèixer la realitat del món laboral mitjançant l’estada en una empresa entesa com a unitat de producció o serveis.

Durant la seva estada l’Asma realitzarà tasques de FRONT OFFICE, mailing, actualització de BBDD, i sobretot atenció al públic als visitants. La valoració de la seva estada a l’Oficina de Turisme tindrà en compte la seva presa en contacte amb el món que l’envoltarà aquest pròxims dies, les relacions socials, la responsabilitat, i la iniciativa en les tasques encomanades.

Per a tots aquells que esteu interessats en realitzar les vostres pràctiques a l’Oficina de turisme us podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, al telèfon 973 620 107.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: