Un trajecte encisador, un escenari magnific …un nou recurs turístic pel Prepirineu-Pirineu.. El tren dels Llacs

El passat 27 de maig els responsables del nou producte turístic el Tren dels Llacs van organitzar una jornada per a més de vint tècnics de turisme del Pirineu i la Plana de Lleida per a fer conèixer el nou projecte turístic de la línia del tren de Lleida a la Pobla de Segur.

Després de molts entrebancs que s’ha vist afectada aquesta línia, la precària connexió de tren que hi ha entre Lleida i el Pirineu, el seu  servei lent, escàs de freqüències i poc eficaç, ara ha vist la llum al seu desenvolupament amb un tren històric, turístic i un recurs per conèixer els llacs i la natura del seu fascinant trajecte. Convertir una línia amb un nou recurs turístic al nivell de trens com els de Tacot des LacsLe Petit Train de la Mûre , a França, o el tren dels llacs suís, o el petit tren del Llac d’Aourste, al País Vasc francès, és una feina difícil a l’abast ara de les nostres contrades.

La Garrafeta, la locomotora de vapor articulada funcionarà cada dissabte des de Setmana Santa fins al mes d’octubre, i farà festa els mesos de juliol i agost. A l’estació de Balaguer, just abans d’endinsar-se en el terreny escarpat del Montsec i el Pallars Jussà, la locomotora de vapor serà substituïda per una màquina dièsel fins a la Pobla de Segur.

Per a més informació podeu trucar al 973 680 257 i us oferiran el ventall de possibilitats d’aquest nou recurs turístic del Prepirineu, o visitar la web del tren dels Llacs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: