No us perdeu les II Jornades de Reconeixement de l’entorn!!!

img_5995

Un any més  l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà organitza les II Jornades de Reconeixement de l’entorn per a empresaris turístics del Pallars Sobirà.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és doble; es pretén dotar de la màxima informació a  les persones que hi participin, perquè puguin disposar de coneixements tangibles a l’hora d’informar els turistes que visiten el seu establiment.

D’altra banda, també vol esdevenir un marc d’intercanvi d’experiències entre persones que tenen inquietuds similars en el sector, amb la intenció de crear un espai de treball i de disseny d’actuacions futures.

Quines visites hi hauran?

3 de juny. La primera visita tindrà lloc a les Planes de Son, constarà d’un recorregut guiat per les instal·lacions del centre. També es preveu la visita a l’església de Son. L’horari previst és de 10 a 14h.

10 de juny. Visita al Pla de Bohavi i Estany de Naorte. Amb la col·laboració d’Esports-Lladorre-Certescan-Bohavi. L’horari previst és de 10h a 14h. Sortida des de Lladorre.

17 de juny. Visita al Baix Pallars. Visita a Gerri de la Sal, el monestir de Santa Maria, les salines i el planter. A la tarda visita a Peramea, museu de l’Era Ortega i Vila closa. Qui vulgui pot arribar fins a l’estany de Montcortés. L’horari previst serà de 10h a 18h.

22 de juny. Visita a l’ecomuseu de les Valls d’Àneu i esglésies (pendent de confirmar)

25 de juny. Visita a Sort i el seu Batlliu ( pendent de confirmar).

Cal fer la inscripció abans del proper 2 de juny a l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà ( Per telèfon al 973 621 002 o a l’adreça electrònica: turisme@pallarssobira.info). Totes les visites són gratuïtes i cal dur cotxe. Per a més informació posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme al 973 621 002

Salutacions cordials!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: