Workshop Directe – Pirineus 2009. Una eina de comercialització a l’abast de tots!!

Workshop_pirineus

Dins les accions 2009 de Pirineus en favor de la comercialització hi ha el Workshop Directe a Madrid del 17 de juny de 2009.

Aquest Workshop Pirineus forma part dels WORKSHOPS DE TURISME ACTIU – NATURA que Turisme de Catalunya organitza a tres ciutats espanyoles: València: 16/06/09 – Madrid: 17/06/09 (conjuntament amb Pirineus) – Bilbao: 18/06/09.

Totes les empreses amb productes turístics dels Pirineus, sense distinció, poden participar del Workshop de Madrid. Aquesta serà l’oportunitat més interessant que tindrem al 2009 per contactar amb operadors turístics espanyols amb base a Madrid.

Com ja sabeu, aquest tipus de Workshop requereix un desplaçament a Madrid per efectuar els acords comercials amb els TTOO invitats. L’explicació detallada del workshop i el seu programa el podeu consultar al web:

www.workshopscatalunya.com/actiu-natura

Dades clau:

  • INSCRIPCIONS del 20 al  27 de maig
  • Places limitades. Confirmacions : 28 i 29 de maig
  • Preu: 250€ (corresponent al preu d’una ciutat del Workshop Actiu de Turisme de Catalunya. La tarifa inclou: la participació al workshop, la inclusió del logo i descripció de l’empresa al Product Manual (PM), un exemplar del PM pels empresaris catalans, una plaça al dinar/còctel. Aquest preu no inclou el transport a Madrid ni l’allotjament en cas que feu nit.)

En cas que disposeu de productes de Turisme Actiu i vulgueu participar en el Workshop de Turisme Actiu de  València i Bilbao de Turisme de Catalunya els preus són els següents: 450€ per 2 ciutats i 650€ per 3 ciutats (aquestes tarifes inclouen el mateix que hem comentat en la tarifa del Workshop Madrid i a més a més els transfers: València- Madrid, Madrid-Bilbao i el vol Bilbao-Barcelona)

Si sou Membres dels Clubs de Producte de Turisme de Catalunya  teniu un descompte del 40% en els preus.

En cas que esteu interessats en participar-hi, podeu consultar i fer la inscripció des d’avui fins al 27de maig, a través del web:
www.workshopscatalunya.com/actiu-natura

Entreu ja i inscriviu-vos-hi

Per qualsevol consulta o dubte relacionat amb les condicions de participació podeu adreçar-vos a la Secretaria Tècnica Pirineus (info@visitpirineus.com). En cas que la vostra consulta sigui relacionada amb la inscripció podeu contactar amb la Unitat d’Operacions de Turisme de Catalunya:ct.purull@gencat.cat

Cordialment,

Secretaria Tècnica Pirineus. Tel: 93 321 65 70 – info@visitpirineus.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: