Satisfacció al tancament del Saló Internacional del Turisme a Catalunya

newsletter_pallars

Els packs anticrisi i les ofertes de productes turístics innovadors i alternatius amb preus molt competitius han definit l’oferta del 18è Saló Internacional del Turisme de Catalunya, celebrat del 16 al 19 d’abril. El públic català ha respost molt satisfactòriament a aquesta edició, ratificant una vegada més el seu interès pels viatges, segons ens informava Glòria Dilluvio, responsable de Fira de Barcelona.

Més de 194.0000 visitants, 1.300 expositors de 62 països ha estat l’èxit d’una fira de Turisme a Barcelona en temps de crisi. El Pallars Sobirà, en actualització constant per adaptar-se al client va presentat solucions per a tots els gustos i pressupostos, des de les més relaxants i culturals  fins a les més aventureres. El públic va ser molt receptiu amb les noves propostes trobant el nou catàleg, practic i amb una informació molt concreta del producte.

La Fira del SITC està dedicada al consumidor final que ha pogut recollir informació, perfilar idees per a les seves pròximes vacances, i viure noves experiències.

Empreses de la comarca, com Rafting Llavorsí, Roc Roi, o GranPallars van estar presents amb taulell propi dins la fira.

Segons Ramon Bagó, president del certamen, “el saló ha presentat ofertes realment innovadores tant en relació amb el preu com els formats, ratificant-se una vegada més com una de les més sòlides plataformes comercials de la indústria turística, i el referent indiscutible del públic català, el més viatger del país”.

El gran èxit d’enguany serà analitzat a posteriori pels propis empresaris de la comarca, que indicaran el nombre de turistes que han reservat el seu establiment amb el nou catàleg. Aquest indicador té com a objectiu final saber si les Fires de Turisme del s.XXI estàn ben enfocades o cal renovar el format.

Per a més informació: turisme@pallarssobira.info

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: