Felix La Rosa aposta per un Turisme de desestacionalització i internacionalització per la comarca del Pallars Sobirà

xerrada_ecomuseu

Un any més seguint la iniciativa dels col·loquis amb persones de l’actual panorama econòmic i turístic, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà des de la seva Oficina de Turisme Comarcal, va celebrar el passat 3 d’abril a les 13.30h a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu un dinar col·loqui per parlar de com afrontar el nou panorama turístic a la comarca del Pallars Sobirà.


En aquesta ocasió el ponent convidat va ésser el Senyor Félix La Rosa, reconegut d’una gran trajectòria en el món del turisme, ja que ha estat gerent de Turisme de la ciutat de Lleida, professor de la Universitat de Turisme de Lleida i Director General de Turespaña; i va donar algunes claus sobre el futur del turisme en comarques d’alta muntanya i com la desestacionalització i la internacionalització han d’ésser les eines per iniciar aquest nou canvi. També va fer coneixedors als assistents de com es veu el turisme de Catalunya des de Espanya i quines solucions adoptar davant d’aquest nou perfil de visitant del segle XXI.


El Senyor Félix La Rosa va afirmar donar el màxim de suport a la comarca del Pallars Sobirà com a Diputat al congrés de Madrid pel PSC, reiterant la creació de Centres d’Intel.ligència turística que ajudin a definir els objectius i les inversions necessàries en turisme amb rapidesa i eficàcia, ja que el turisme és un sector sensible i molt dinàmic, i la clau es adaptar-se al nou client potencial com a màxima prioritat per esdevenir una destinació turística de primer ordre.


Va afegir que cal donar suport als joves emprenedors, creant noves línies de finançament i ajudes al seu desenvolupament. També va afirmar que el nou Aeroport de Lleida i la nova gestió d’Spanair són oportunitats de naixement de nous productes a les contrades del Pirineu.

En el dinar col·loqui van assistir una cinquantena de persones relacionades amb el món del turisme tant del sector públic com privat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: