Turisme Pallars Sobirà apostant per la internacionalització presenta el seu producte al Salon Destinations Nature de París

paris2

Turisme Pallars Sobirà, Torisme Val d’Aran i el Patronat Intercomarcal de turisme de les Terres de Lleida han sumat esforços per assistir al saló més important de turisme actiu, natura i senderisme d’Europa, el Salon Destinations Nature, celebrat a la Porte de Versailles de París durant els dies 27 al 29 de març. Aquesta fira té una trajectòria professional de més de 25 anys amb una mitja de cinquanta mil visitants any rere any.

La nostra comarca, el Pallars Sobirà, per aquesta ocasió ha presentat la seva nova imatge, molt més jove i atractiva, sota l’éslogan “Pallars Sobirà, la région des Encantats”, que es com es coneix a Europa, sobretot a França, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, i com a novetat s’ha presentat el nou catàleg d’ofertes, on els empresaris de la comarca que ho han desitjat, han ofert una estança o servei del seu establiment amb descomptes entre el 15 i el 20% del preu final. Aquesta iniciativa va ser molt ben acollida tant pel públic final com per touroperadors especialitzats que varen veure un nou ventall de possibilitats pels seus productes.

Turisme Pallars Sobirà té previst actes de promoció durant tot l’any en fires de turisme, workshops, fam trips i tota mena d’iniciatives que ajuden a situar la comarca del Pallars Sobirà en el panorama turístic adaptant-se als canvis socials que estan esdevenint darrerament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: