La marca Pirineus presenta el seu Pla d’Accions a l’Oficina de turisme

prpirineus

La marca turística “Pirineus de Catalunya” va presentar el passat 4 de març els objectius i el Pla d’Accions previst per a aquest any 2009, tant en l’àmbit estatal com internacional, als agents turístics del territori dels Pirineus. La presentació, que va ser oberta a tot el sector turístic dels Pirineus després de la inscripció prèvia a la jornada i va durar aproximadament unes dues hores.

L’acte va comptar amb la presència del subdirector de Turisme de Catalunya, Patrick Torrent; del director del ST d’Innovació, Universitats i Empresa, Vidal Vidal; del president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Vicenç Mitjana; del tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sort, Eduard Faurat; del director del Patronat de Turisme, Xavier Moncayo, i del responsable de la Secretaria Tècnica de la marca “Pirineus”, Josep Aribau.

Com a novetats cal destacar El pla d’actuacions per a aquest any aposta per un seguit d’accions encaminades a donar més notorietat a la marca, un més i millor coneixement dels productes i els serveis dels Pirineus catalans, i una ajuda per comercialitzar-los, mitjançant campanyes publicitàries i la potenciació del seu web http://www.visitpirineus.com, i reforçant la presència tant en l’àmbit estatal com internacional. El conjunt de les accions programades té un pressupost de 410.000 euros i començaran a partir de la primavera.

Prioritat al mercat espanyol. El mercat espanyol continua sent la prioritat de les accions planificades per a aquest any amb una especial atenció al mercat de Madrid, on s’han previst dues actuacions. Una consistirà en un workshop (taller professional) amb la participació d’empresaris dels Pirineus i operadors turístics de Madrid i del conjunt del mercat espanyol, i l’altra consistirà en viatges de premsa de Madrid als Pirineus perquè coneguin el territori in situ. Aquestes dues accions s’han programat per a la primavera.

D’altra banda, i per facilitar la comercialització dels productes dels Pirineus, s’ha programat per al final de setembre el 6è taller Pirineus internacional, que tindrà lloc a la Seu d’Urgell, en què participaran els empresaris turístics dels Pirineus catalans, i els operadors turístics i organitzadors d’esdeveniments esportius i culturals d’àmbit internacional.

Per l’edició d’aquest any s’ha proposat convidar els operadors europeus procedents dels mercats d’Alemanya, Suïssa i Àustria. En les edicions anteriors s’hi va convidar França, el Regne Unit, Bèlgica, Holanda i els Països Nòrdics.

Per a més informació: www.visitpirineus.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: