El periodista Luis Medina de la Revista Ibèrica visita la nostra comarca com a exemple de Turisme de neu

virosbosc

Així ha quedat palès al reportatge que ha sortit recentment a la revista Ibèrica amb el títol: El Pallars Sobirà, mucho más que esquí. Amb la coordinació de l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i la col.laboració de l’Estació Hivernal Virós Bosc, Gran Pallars, i l’hotel Poldo de la Guingueta d’Àneu.

El periodista Luis Medina de la revista Ibèrica, un dels portals amb més renom al món del turisme actiu, va destacar la bellesa i la singularitat d’una comarca que la neu representa molt més que un esport, l’esquí.

Les paraules del periodista van ser del tot gratificants, assenyalant la gran recepció de la gent que el va atendre, la bona disposició, i la excepcionalitat del paisatge i de les activitats que va realitzar, juntament amb la qualitat de la seva gastronomia.

Per a col.laborar als PRESS TRIPS que coordina l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Per últim convidar-vos a llegir el reportatge, un èxit en tots els sentits i demostra un cop més la singularitat de la comarca del Pallars Sobirà en oferir recursos turístics.

Anuncis

Una resposta

  1. Excelent iniciativa. Col·laboraicó d’alguns proveidors. M’atreveixo a pensar que poquetes despeses pel l’OT i difusó online de la comarca com a destí turístic. Felciitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: