La generalitat de Catalunya utilitza les Oficines de Turisme per donar consells davant les nevades

consellsnevades

Properament com en campanyes anteriors, l’Oficina de turisme rebrà uns opuscles preparats per a la campanya de nevades 2008-2009.

Pel fet de ser Catalunya un país molt divers i d’àmplia, múltiple i freqüent mobilitat de la seva gent, des de la Direcció General de Protecció Civil, s’han preparat uns documents “tríptic” en que es ressalten aquelles situacions mes perilloses en els desplaçaments a peu i en cotxe si un es troba colpit per una situació de nevades (un d’aquest tríptics es en quatre idiomes).

A mes d’un “pòster” que també s’ha editat, dóna consells preventius i ressalta el comportament o les mesures d’autoprotecció que cal emprar en aquelles situacions mes perilloses que es poden provocar en un desplaçament, o en una situació d’esbarjo.

Com a centre receptor de gent en trànsit o en vacances les oficines de turisme reben especialment persones amb aquestes característiques, es per aquest motiu que per part de la Direcció General de Protecció Civil s’ha pensat s’ajusten abastament en la difusió d’aquest missatges.

A més editen uns altres fullets “tríptics” que entenem, han de ser molt útils a tota la població en general de Catalunya i especialment en aquells casos de desplaçaments per motiu de lleure a altres indrets que no siguin els habituals per tal de contribuir o augmentar el seu grau d’autoprotecció, que també es distribueixen a través dels ajuntaments i consells comarcals.

Si voleu consultar la web i els tríptics difosos en pdf podeu entrar a la web de la generalitat de Catalunya on trobareu tots els consells,

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: