Per primer cop Ara Lleida tindrà mostrador propi a la WORLD TRAVEL MARKET de Londres

Els tècnics de Turisme comarcals fa temps van proposar la necessitat que el territori de Lleida, i sobretot els Pirineus com a motor turístic de la província, tingués presència pròpia a la Fira de Turisme més important d’Europa, la WOLD TRAVEL MARKET. Gràcies a l’esforç del Patronat Intercomarcal de Turisme de Lleida enguany serà possible. Ara Lleida participarà de manera directa a la fira amb mostrador propi.

La WTM és una fira professional que l’any passat va comptar amb 48.000 participants.  Podeu trobar més informació a www.wtmlondon.com.  Per aquest motiu, heu de saber que des del Patronat de Turisme es farà un comunicat a empresaris turístics lleidatans que han participat en els WORKSHOPS dels darrers dos anys per convidar-los a assistir a la fira i oferir-los el suport necessari perquè puguin fer-hi la seva acció comercial.

Des de Turisme Pallars Sobirà desitgem que aquest esforç sigui tot un èxit i pugui esdevenir en una continuació per a les properes edicions, ja que segons dades recollides en el passar study visit London 2008, el client anglès desitja conèixer altres productes apart del sol i platja, i són un públic molt important en el turisme ornitològic.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Patronat Inercomarcal de Turisme de la Diputació de Lleida

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: