Enguany el FORUM MANEL MARTIN analitza els blocs i el turisme 2.0

Quan l’Oficina Comarcal de Turisme va iniciar l’aventura de tenir bloc poc pensava la repercusió que representaria. El bloc ha estat una eina necessària per informar de les tasques d’una Oficina de Turisme, ja que la majoria de la població reconeix  com un punt d’informació, i en realitat és molt més.

Gràcies a l’èxit de blocs com el nostre, amb més de sis mil visites en tres mesos des del seu naixement, i l’impuls com la web turismo 2.0, el Patronat Intercomarcal de Turisme de les Terres de Lleida ha escollit el tema per analitzar-lo al Forum més important de Turisme de tota la zona.

Com pot ajudar a les empreses? El turisme 2.0 farà desaparèixer les webs que reconeixem actualment com informatives, arribarà el turisme 3.0?

Fa un temps apareixia en un bloc del més importants de turisme tècnic de la red, Clan-destinos, que a Suecia ja existia una comunitat online que va obligar al govern a modificar la web oficial de turisme, a VisitLondon van tenir que afegir el Tripadvisor al seu portal per formar part de les detinacions al mon del 2.0.

Recenment al WORKSHOP Pirineus el Sr. Marco Trufetti, Cap executiu de Visitscoltland.com ens parlava de la necessitat del 2.0 i com l’exemple més impresionant és el de la India, on s’ha crat una comunitat que en aquests moments comencen a tenir poder més enllà d’internet.

Cap a on anem? Que em de fer per no perdre l’avantguarda de la tecnología? És important tenir eines de relació a les webs oficials? Com és que països adelantats com Suecia, Escòcia, ja les tenen i nosaltres no? Totes aquestes respostes seran analitzades al FORUM MANEL MARTIN, que se’ns dubte no deixarà indiferent i l’interès que desperta el tema s’ho mereix.

Per a més informació i inscripcions clicar aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: