L’Oficina de Turisme rep més de tres-centes persones per participar al càsting de Les Veus de Pamano

Durant tota la jornada del 5 de setembre s’ha celebrat el càsting de la minisèrie “Les Veus de Pamano” a l’Oficina de Turisme. Més de vuitanta adults i setanta nens varen venir a fer sort per formar part de la primera minisèrie que es realitzarà al Pallars Sobirà basada en la novela de Jaume Cabré.

Els organitzadors de l’esdeveniment, Diagonal TV, i l’empresa responsable dels càstings, Pep Armengol director de càsting, van felicitar l’Oficina de Turisme, tant per les seves instal·lacions, adequades per a fer el càsting, com totes les facilitats que van tenir, recepció, sala d’espera, sales pels càstings, etc.

Un dels millors moments va ser l’arribada d’actors de primera línia com Carles Canut, actor arxiconegut a Catalunya, i fill de Gerri de la Sal, Eduard Muntada, actor trempolí que treballat com actor en els muntatges: Ricard III de Sakespeare, direcció de Xavier Albertí, Assassins, de Shoenberg, direcció de Ricard Reguant o Les trapelleries d’Escapí, de Molière. I finalment es va destacar el gran nivell del grup de teatre amateur, AGALET, de Tremp.

Els organitzadors es van sorprendre de l’alt nivell de teatre al Pallars i van admetre que havia estat una jornada activa i profitosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: