Es presenta el dia 9 de setembre una jornada per a negocis i empresaris amb ganes de millorar

Des de la Generalitat de Catalunya i dins del Programa PIMESTIC.cat s’estan organitzant unes jornades dirigides a empresaris amb l’objectiu de sensibilitzar-los en la implantació de les Tecnologies de la Comunicació i la Informació (les anomenades TIC) i de les noves tecnologies en les seves empreses, i així augmentin en competitivitat, productivitat i en la millora de la seva gestió tant interna com externa.

Unes jornades d’aquest caire son molt interessants per l’empresariat en general, però sobretot pel sector turístic d’aquesta comarca. En la jornada es presentarà el Pla d’Actuació de la Generalitat de Catalunya per promoure l’ús de les TIC a l’empresa catalana i així les empreses millorin la seva competitivitat i eficiència. També es donaran a conèixer les ajudes econòmiques (Servei d’Orientació) per poder aplicar-les.

Per tant, convidem a tots els que esteu interessats en participar a la jornada i exposar les vostres suggerències per a millorar els cursos que es desenvolupen pel sector professional de la comarca.

Dins de l’eix de difusió i sensibilització, el Pla PIMESTIC.cat preveu la realització de jornades informatives i divulgatives de quatre tipus:

Jornades PIMESTIC: l’objectiu d’aquestes jornades és explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci amb exemples reals, a partir d’un format innovador i participatiu, per tal que els assistents puguin intercanviar informació i exposar dubtes.

Durant el 2008 es preveu dur a terme una jornada per comarca.

– Jornades sectorials: amb format de tallers, jornades i seminaris, estaran orientades a l’impuls de les TIC en determinats sectors, en els quals es posaran en comú necessitats i/o mancances de les TIC del sector.

– Jornades de casos d’èxit: es pretén fer veure a l’empresa que la seva posició competitiva està en joc si no implanta i fa ús de les TIC, mitjançant referències d’implantació de les TIC en d’altres pimes del seu mateix entorn o sector.

– Debats sobre l’economia digital: són trobades per promoure i difondre, a partir d’iniciatives avançades, l’ús intensiu i extensiu de les TIC en l’empresa, les institucions i la societat civil, mitjançant actes monogràfics, en els quals es duen a terme un conjunt de ponències amb un debat al final de la sessió.

Per a més informació podeu clicar aquí.

Deixa un comentari