L’Oficina de Turisme augmenta les consultes la primera quinzena d’agost respecte l’any passat

Sota tot pronòstic la temporada d’estiu 2008 ha estat un èxit en consultes a l’Oficina de Turisme, segons les estadístiques recollides durant aquests primers quinze dies d’agost, s’han passat de 434 de l’any passat a 543 enguany, per tant l’augment ha estat molt considerable.

Aquest augment és molt interessant si afegim la dificultat de trobar l’Oficina de turisme per motiu que les obres exteriors estan en procès i el visitant té el concepte que l’Oficina encara no està del tot acabada, en canvi un cop són a dins feliciten al grup de treball de l’Oficina de turisme pel seu disseny i practicitat en recollir informació, sortint amb les espcetatives complides, i per descomptat informats.

Les dades també ens indiquen en allotjament una disminució de sol.licitud d’informació d’hotels a favor de càmpings, i el manteniment de les cases rurals. En natura una dada interessant és l’augment de rutes BTT i el desconeixement per part del públic del Parc Natural de l’Alt Pirineu, que ofereim amb el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, com dues opcions complementàries.

Per les nacionalitats dels visitants, continuen a primera línia el turisme nacional i espanyol, seguit del País Basc i França, sense dades rellevants. Els països fora de la unió Europea que més visiten l’Oficina són israelites i argentins.

Per a més informació sobre les dades anuals ho podeu consultar a estadístiques.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: