Una productora estrangera interessada pel Pallars Sobirà per grabar la vida de la Bernadette de Lourdes

Recentment l’empresa pública Barcelona-Catalunya Film Commission s’ha posat en contacte amb l’Oficina Comarcal de turisme per trobar exteriors per la possible gravació de la vida de la Bernadette de Lourdes. Es tracta d’un llargmetratge, amb finançament estranger, que relata la història de Bernadette de Lourdes, per tant, el que aquesta productora està buscant és un poble on recrear la població de Lourdes al s. XIX.

Dins del projecte de localització, que és una primera fase sense cap compromís, es demanen fotografies d’un poble, que hauria de ser fortificat i amb carrers estrets, Un molí amb un canal, una església, un presó o masmorra (“cachot”), una residència–> tipus residència de malalts o algun centre semblant. Una comissaria o estació de policia i un convent.

Alguns ajuntaments de la comarca, com l’Ajuntament de Baix Pallars, Sort i la Guingueta d’Àneu ja s’han interessat en el tema enviant possibles exteriors.

Un film d’aquestes característiques és molt important tant per a la promoció de la comarca com pels ingressos que suposa una superproducció in situ en un indret com el Pallars. Barcelona – Catalunya film Comission és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya que està a la disposició del sector audiovisual amb la voluntat d’ajudar en la coordinació i realització de filmacions a la ciutat de Barcelona i, en general, a tot Catalunya.

Per a més imformació, turisme@pallarssobira.info

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: