L’Alsina Graells, transport dels nostres Pirineus, canvia els seus horaris

Després d’un més i mig de trucades, intents, fins al punt d’haver-nos negat l’existència de poblacions com Sort, i Esterri d’Àneu, avui, des de l’Oficina de turisme de Pobla de Segur, s’ha aconseguit tots els nous horaris de l’Alsina Graells.

Aquest canvi tant radical amb la política de l’empresa es degut a que la companyia, que abans era propietària de continental Auto, ha estat absorbida pel Grup Britànic Nathional Express. Aquest fet provoca que els horaris i les decisions no es gestionaran ni a Barcelona, com a capital de Catalunya, ni tant sols a Madrid, com a capital d’Espanya, sinó a Londres.

Demanem disculpes per les molèsties que s’hagin ocasionat per aquest contratemps i us informem que ara com ara disposem de tots els horaris correctes.

Volem donar les gràcies a la senyora Manuela García Bergillos, treballadora del grup ALSA, que molt amablement ens ha atès enviant tots els correus oportuns amb els canvis.

8 Respostes

 1. I els horaris? on els podem trobar?

 2. Els tenim a l’Oficina de Turisme, els hem introduït tots en un excel que ens podeu demanar a turisme@pallarssobira.info, si hi ha alguna manera més pràctica estem oberts a qualsevol suggeriment, també si et sembla bé aprofitaria per incloure el teu blog al subapartat blogs municipals.

  Espero haver-te respòs Olga,

  Una abraçada,

  Núria

 3. Benvolguts,

  us estic molt agraït per haver publicat aquesta infromació. Ni els mateixos informadors de l’empresa Alsa saben de l’existència del trajecte Pont de Rei, Vielha, Esterri, Sort, La Pobla, Tremp, Isona fins a Barcelona.

  Moltíssimes gràcies.

  • Gràcies Jordi pel teu agraïment, desde l’Oficina de turisme tenir els horaris de l’Alsina Graells-Alsa creiem que és molt important, també aprofitarem la vinentesa del teu comentari per a dir que desde la mateixa oficina ens costa moltíssim tenir els horaris actualitzats, i com bé dius quan es truca a ALSA desconeixen completament el nostre transport públic, l’únic que tenim, la feina es molt dura quan hauria d’ésser tant fàcil, senzilla i clara.

   De pas demanem disculpes si algun cop, per motius dels comentats anteriorment, hi ha un horari que no es correspongui, ja que com diem, les variacions d’ALSA en els horaris i la poca comunicació ens fa la tasca molt díficil, quan el nostre màxim objectiu es tenir informat als nostres ciutadans amb la màxima claredat possible.

   Rep salutacions cordials,

   Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà

 4. on puc enviar el meu CV.?

 5. El que habia estat, i el que es ara, quantes històries viscudes. Altres companyies, s’han ajuntat i al menys continuen sen del País. Una llastima!
  Algú sap si hi ha algun llibre sobe la hitòria de la Asina d’abans?

 6. correu

  Gracies

 7. Cosas de la globalización.

  Pero del todo inadmisible.

  ¿Que ocurre que mas allá de los pirineos no hay mundo?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: