Es firma un conveni de col•laboració per a la formació pràctica d’alumnes de l’institut Hug Roger III

L’IES Hug Roger III i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà han signat un conveni de formació perquè els seus alumnes s’iniciïn al món laboral des de l’Oficina de Turisme.

L’alumna Judith Fierro Mulero, estudiant de Batxillerat social, haurà de realitzar setanta hores a l’Oficina durant aquest més de juliol. L’objectiu és conèixer la realitat del món laboral mitjançant l’estada en una empresa entesa com a unitat de producció o serveis.

Durant la seva estada la Judith realitzarà tasques de FRONT OFFICE, mailing, actualització de BBDD, i sobretot atenció al públic als visitants. La valoració de la seva estada a l’Oficina de Turisme tindrà en compte la seva presa en contacte amb el món que l’envoltarà aquest pròxims dies, les relacions socials, la responsabilitat, i la iniciativa en les tasques encomanades

 

Anuncis

2 Respostes

 1. remunerat o mà d’obra gratuïta?

  • Benvolgut/da:

   Les pràctiques a l’Oficina de turisme no han estat mai remunerades, però molts dels estudiant que han vingut a fer-les s’han tingut en compte posteriorment per a cobrir nous llocs de treball. Per exemple el responsable d’Informació i aplicacions tecnològiques va venir de pràctiques de l’Hug Roger III i fa més de 5 anys que ens acompanya en el treball diari.

   Per qualsevol aclariment restem a la vostra disposició,

   Oficina de Turisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: