Ja tenim aquí el Workshop Pirineus 2008

De l´1 al 3 d´octubre de 2008 la marca Pirineus del consorci de Turisme de Catalunya, entitat independent de la Direcció General de Turisme, organitza el 5è workshop Pirineus a l’Hotel Grèvol, de Llanars, al Ripollès.

Que és un Workshop?

Un Workshop (o taules de treball) consisteix amb unes entrevistes entre empresaris privats i touroperadors o agències de viatge on es practica d’una forma clara la llei de la oferta i la demanda. L’empresari ofereix el seu producte als touroperadors que el compren per a crear posteriorment el seu producte turístic. L’Oficina de Turisme, que hi és present amb un taulell, ajuda a l’empresari i al touroperador a orientar-se i complimentar amb museus o altres indrets per a visitar els productes que s’oferiran a les agències de viatge.

Com ens hi podem inscriure?

Primer de tot les empreses privades que estiguin interessades s’hauran d’inscriure a la web workshoppirineus fins el 20 de juliol.

Els operadors, del 22 de juliol al 30 d´agost, escolliran les empreses dels Pirineus inscrites al workshop. Posteriorment, de l´1 al 15 de setembre, les empreses dels Pirineus tindran l´oportunitat d´escollir amb quins operadors es volen entrevistar.

Enguany destaquen els Països nòrdics

Es rebran operadors i organitzadors d´esdeveniments d´Espanya i dels Països Nòrdics -Dinamarca, Estònia, Islàndia, Finlàndia, Noruega, Suècia-.

S’aposta per la formació

Aprofitant la vinentesa, el dijous dia 2 d’octubre a la tarda està prevista una Jornada de formació, en aquest cas es parlarà de les eines per a la comercialització.

Anuncis

Una resposta

  1. Ei, Enhorabona pel bloc!, molt bona iniciativa!, a banda que el trobo bonic i amb molt bona informació, ens deixeu agafar-vos idees?

    Nosaltres estem fent proves amb el bloc del Monestir de les Avellanes http://monestiravellanes.wordpress.com

    Endavant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: